"Iedereen zou de mogelijkheid moeten hebben om vloeiend Chinees te kunnen leren spreken."

nǐ hǎo 你好, welkom bij Baozi TV, de leukste, meest simpele en interactieve manier voor volwassenen in Nederland en België die vloeiend Chinees Mandarijn (HSK3) willen leren spreken binnen 3-4 jaar.

Waarom Chinees?

China bestaat uit een van de meest warme, open en lieve mensen, als je door de taalbarrière heen kunt breken. Je kunt China ervaren als je de taal niet spreekt, als je de taal wel spreekt en dit lijken wel twee verschillende landen.
Het Chinees is de taal van de toekomst. Wij geloven dat hoe meer mensen de mogelijkheid krijgen om deze taal vloeiend te leren spreken, hoe meer kansen en life-changing ervaringen dit met zich mee zal brengen.

Studeren moet leuk zijn

Wij zijn op een missie om volwassen educatie weer leuk te maken, door innovatieve educatie te combineren met laagdrempelige humor. “Studeren moet niet aanvoelen als ‘studeren’, het moet leuk zijn”.

Resultaatgericht leren

Wij nodigen je uit om met ons op reis te gaan om resultaatgericht Chinees te leren, door jouw HSK certificeringen te behalen.
HSK ofwel de Hanyu Shuiping Kaoshi of Chinese Proficiency Test is wereldwijd de meest gerenommeerde taalcertificaat voor het Chinees. Een geweldige toevoeging voor op jouw CV of jouw muur.

Totaaloplossing

Vind je het ook jammer als je verschillende boeken van verschillende makers nodig hebt om een taal te leren? Bij Baozi leveren wij al het lesmateriaal die je nodig hebt om lezen, schrijven, spreken en luisteren volledig te beheersen.

Ons doel is om zoveel mogelijk beginners stap voor stap te begeleiden naar niveau HSK3 (vloeiend Chinees) binnen 3-4 jaar.

Hybrid Learning

Wij combineren online live lessen met videolessen die je ieder moment kunt bekijken. Deze combinatie is uiterst effectief voor mensen die niet de mogelijkheid hebben om fulltime Chinees te studeren.

Je kunt de lessen voorbereiden door de video’s te bekijken en achteraf herhalen om alle puntjes op de i te zetten. Dit is alleen mogelijk door middel van Hybrid Learning. Een nieuwe manier van leren.

Eigen lesmateriaal en docenten

Al het Baozi lesmateriaal wordt 100% zelf geproduceerd, in het Nederlands. De videolessen, boeken en overige lesmateriaal wordt vanaf nul door ons team geschreven, ontworpen en jaarlijks vernieuwd.

Alle Baozi docenten worden ook intern opgeleid, die allemaal dezelfde passie delen voor het Chinees.

"People who are really serious about teaching should make their own material."

Ga jij met ons het avontuur aan om een van de mooiste talen van de wereld met een van de diepste geschiedenis en cultuur te leren? Bekijk dan onze cursussen of de Baozi Academy.

>